Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №676 від 02.10.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Виборча програма

Рівне обирає ЛАЩУКА! *

Рівне обирає ЛАЩУКА! *

14 вересня 2014 року в Києві біля пам’ятника Володимира-Хрестителя відбувся з’їзд Радикальної партії Олега Ляшка. На з’їзді затвердили виборчу програму і кандидатів у народні депутати по мажоритарних округах. Тоді від Радикальної партії одноголосно було підтримано кандидата в депутати до Верховної Ради України від м. Рівне (округ № 152) Олександра ЛАЩУКА.

Заступник голови НРУ, патріот і співавтор Декларації про державний суверенітет України Іван ЗАЄЦЬ:

- Дві сили – Радикальна партія Олега Ляшка та Народний Рух України підтримали Олександра ЛАЩУКА кандидатом-мажоритарником по м. Рівне (округ 152), який за жодних обставин не йшов на компроміси з корупціонерами, принципово боровся з “регіоналами”, викривав найчорніші корупційні схеми злочинців від влади на мільйони гривень.

Завершились перемогою три роки боротьби Олександра Лащука і громади проти будівництва заправок біля житлових будинків у Рівному. Він переконав чиновників і депутатів проголосувати за мораторій на розміщення АЗС.

За його ініціативою міська рада прийняла шість важливих рішень на підтримку вимог МАЙДАНУ і проти режиму Януковича.

Переконаний, що рівняни підтримають Олександра ЛАЩУКА, який своєю громадсько-політичною діяльністю довів відданість жителям Рівного.

Добрі справи для рідного МІСТА:

Організував рівнян і разом з громадою зупинив незаконне будівництво небезпечного заводу по переробці ртутних відходів у Рівному поблизу житлових будинків району Тинне-Боярка (2014 р.).

Розробив і вніс всі три рішення про заборону будівництва АЗС на Ювілейному (парк “Хімік”) і на Басовому Куті, відстояв рішення у суді. Ініціатор всіх акцій протесту проти АЗС (2011-2014 рр.).

Автор рішення про обов’язкове відкрите і поіменне голосування депутатів Рівнеради (2013 р.).

Автор рішення про мораторій і заборону забудови зон відпочинку і парків, яким зупинено незаконну забудову на Пагорбі Слави (2014 р.).

Ефективно боровся проти земельних махінаторів. Зупинив розкрадання землі в місті. Вніс подання-звернення про передачу цих земельних ділянок учасникам АТО.

Єдиний з представників громади у міськраді, хто принципово протистояв розкраданню і передачі за безцінь комунального майна і підприємств через корупційні схеми пройдисвітам. Зокрема, підтримав трудовий колектив теплопостачального підприємства, і виступив агресивно проти передачі підприємства “регіоналам”.

Викрив і зупинив схеми розкрадання коштів на харчування у школах і садочках, змусивши чиновників припинити закупку овочів за завищеними цінами. Запобіг отруєнню дітей у школах і садочках міста фальсифікатом масла. Через публічне викриття цього свавілля було замінено корупційний тендерний комітет міської ради (2011 р.).

Не дозволив вкрасти чиновникам земельні ділянки над Устею (Північний-Тютьковичі), натомість облаштував там відпочинкову зону і спортмайданчик для рівнян (2014 р.).

Олександр ЛАЩУК - один з найактивніших представників громади, який щодня своїми справами підтверджує довіру рівнян!

Рівняни хочуть, щоб депутати Верховної Ради від ­м.Рівного любили, шанували наше місто і завжди пам’ятали про його жителів!

ЧАС ДІЯТИ РАЗОМ!

02.10.2014



Рівне-Ракурс №10 від 02.10.2014p. 
На головну сторінку