Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №676 від 02.10.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол.Чемпіонат області

“Маяк” вирвався вперед

Перша ліга. 14 тур. “ОДЕК” (Оржів) - “Случ” (Березне) - 2:1, ФК “Садове” - “Сокіл” (Радивилів) - 4:0, ФК “Малинськ” - ФК “Гоща-АМАКО” - 1:1, “Волинь-Цемент” (Здолбунів) - “Маяк” (Сарни) - 1:4.

За підсумками чергового туру у головній футбольній лізі області сарненський “Маяк” випередив своїх конкурентів – ФК “Малинськ” та “Ізотоп-РАЕС” - та одноосібно очолив турнірну таблицю. Більше того, на друге місце піднявся оржівський “ОДЕК”, який повернувся до обласних змагань після участі в загальноукраїнському турнірі.

Щодо результатів, то сарненчани без особливих проблем у гостях здолали аутсайдера зі Здолбунова, а ось оржівці лише в компенсований час зуміли забити переможний м’яч у ворота березнівського “Случа”, який в нинішньому чемпіонаті зірок з неба не хапає.

Центральний поєдинок чотирнадцятого туру відбувся у Малинську, де господарі приймали ФК “Гоща-АМАКО”. Перша половина першого тайму була за малинськими футболістами, які, завдяки використанню флангів, буквально розірвали захист гостей. Проте гол ФК “Малинськ” забив лише один – Юрій Козлюк виявився першим біля м’яча в сум’ятті поруч із воротами Олексія Дем’янця і проштовхнув його в сітку. Після того, як рахунок став 1:0, господарі ще за інерцією провели кілька атак і… зупинилися. Натомість, команда Володимира Новака почала все частіше навідуватися до володінь воротаря ФК “Малинськ” Юрія Балаушка. Ще більш помітною перевага ФК “Гоща-АМАКО” стала в другій половині зустрічі, але м’яч уперто не хотів йти у ворота суперника. Лише на другій компенсованій хвилині ветеран гощанців Вадим Васильєв точним ударом зі штрафного зрівняв рахунок у матчі – 1:1. У підсумку нічия, якій, напевно, найбільше раділи в Сарнах та Оржеві.

ФК “Вельбівне” для тріумфу потрібна перемога

Друга ліга. 12 тур. “Калина” (Бугрин) - “Горинь” (Дубровиця) - 3:0 (тех. рез.), “Спартак” (Дубно) - “Енергія” (Володимирець) - 3:0, “Водник” (Рівне) - ФК “Вельбівне” – 0:2, ФК “Костопіль” - “Полісся” (Рокитне) - 5:0.

Лідеру другої ліги, ФК “Вельбівне”, достатньо в останніх своїх матчах здобути одну перемогу, щоб виявитися недосяжним для переслідувачів та вдруге після 2007 року виграти змагання у другому за значенням обласному футбольному дивізіоні. Щоправда, суперники у вельбівчан залишилися далеко не з простих – дубенський “Спартак” та бугринська “Калина”. Обидва колективи ще мають шанси позмагатися за призові місця, тому віддавати очки “просто так”, навіть, лідеру, не будуть.

А поки що ФК “Вельбівне” здобув чергову перемогу, в гостях здолавши рівненських студентів. У той же час ФК “Костопіль”, “Калина” та “Спартак” на власних стадіонах, приймаючи гостей з полісся, дружно перемогли представників, відповідно, Володимирця, Дубровиці та Рокитного. Найлегше було команді з Гощанського району, адже “Горинь” просто вирішила не їхати на цей матч.

02.10.2014Петро Мимо



Рівне-Ракурс №10 від 02.10.2014p. 
На головну сторінку