Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №678 від 16.10.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Відпочинок

П’ять порад від бабиного літа

П’ять порад від бабиного літа

Гуляйте багато із задоволенням. Сезон бабиного літа багатий сонцем, теплом і вітамінами. Сонячні промені не нашкодять Вашій шкірі, вони не печуть, а пестять.

Не забувайте, що на сонці, у нас в організмі утворюється вітамін Д, який підвищує імунітет. Чим більше Ви приймете сонячних променів у теплі дні, тим прос­тіше буде вашій нервовій системі у похмурі адже , це своєрідний захист від осінньої депресії.

Їжте кавун

У кавуна відсутні протипокази і його можна вживати досхочу без остраху набрати вагу. М’якоть кавуна наситить Вашу шкіру вологою і виведе з організму зайві солі і токсини, очистить нирки і печінку.

Раз на тиждень не завадить призначити собі кавунник день, з’ївши 2-3 кг м’якоті кавуна. Без особливої напруги за місяць можна схуднути на 2 кг і допомогти шкірі стати еластичною.

Зробіть собі медовий місяць

Ми дуже мало їмо меду – в 10 разів менше, ніж європейці, та в 20 разів менше, аніж японці. Мед містить більш ніж 300 біологічно активних речовин, які допомагають підтримувати всі системи організму в порядку до глибокої старості.

Мед корисний не тільки при вживанні в їжу, але й у вигляді масок для обличчя (якщо відсутня на нього алергія).

Рецепт медової маски простий: змішайте столову ложку рідкого меду та яєчний жовток, нанесіть на обличчя на 15 хвилин, змийте і Ви будете приємно здивовані свіжому кольору шкіри.

Очистіть організм виноградом

З його допомогою можна провести відмінний курс очищення організму перед зимовим сезоном і схуднути на 2-3 кг. Дієта досить проста на протязі 2-3 тижнів кожного дня потрібно з’їдати 500-700 грамів винограду разом із кісточками. Ягоди їдять окремо від їжі, а не як десерт. Всі ці дні забороняється приймати гостру, солену і пряну їжу, а також обмежити кількість вуглеводів. Бути обережним хворим на цукровий діабет, хронічні захворювання шлунка та кишківника.

Ввімкнть „осінній світлофор”

Найспіліші, найсоковитіші й найкорисніші овочі та фрукти достигають у вересні-жовтні. Найбільш корисні – насичені кольори світлофора – червоні, жовті та зелені. Це в них міститься найбільше вітаміну А і С, необхідних для протистояння хворобам. У жовтні найбільш корисні: болгарський перець, капуста, томати, диня, виноград. Головне вживати їх у сирому вигляді, можна в салатах, заправлених оливковою олією. А найголовніше – розпочинайте з посмішки і поцілунку, тоді ніякі хвороби і неприємності Вам не страшні.

16.10.2014



Рівне-Ракурс №10 від 16.10.2014p. 
На головну сторінку