Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №678 від 16.10.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню

Яблука в тісті

Яблука в тісті

Інгредієнти: 4 яйця, 3 великі яблука, 2 ст. л. розтопленого масла, півсклянки борошна, півсклянки молока, 1 ст. л. цукру, дрібка солі.

4 яйця, 3 великі яблука,

2 ст. л. розтопленого масла,

півсклянки борошна,

півсклянки молока,

1 ст. л. цукру, дрібка солі.

Приготування: 4 жовтки збиваємо із 2 ст.л. розтопленого масла, додаємо борошна, півсклянки молока, 1ст. л. цукру, дрібку солі. Все ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок. 4 білки збиваємо, акуратно додаємо до тіста, перемішуючи знизу-вгору, ніби складаючи. Тісто має бути пухке.

Яблука чистимо від шкірки, вирізаємо серединку, ріжемо кільцями по 0,5 см. Кожне кілечко занурюємо в тісто, обсмажуємо в киплячій олії. Викладаємо на паперовий рушничок, щоб зібрати зайву олію. Змішуємо цукрову пудру з корицею і присипаємо яблука.

16.10.2014



Рівне-Ракурс №10 від 16.10.2014p. 
На головну сторінку