Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №681 від 06.11.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Пропозиція

Чи буде в ОДА гуртожиток для безпритульних?

Чи буде в ОДА гуртожиток для безпритульних?

Пропозиція депутата Рівненської міської ради Олександра Лащука щодо переносу притулку для рівненських безхатченків до Рівненської обласної державної адміністрації стала найоригінальнішою ініціативою міських депутатів принаймні з того часу, як на початку двотисячних тодішня Рівнерада одноголосно прийняла звернення про поновлення ядерного статусу України.

За коментарем ми звернулися до начальника Комунального підприємства “Управління майновим комплексом Рівненської обласної ради” Валентина Кирилюка. Це підприємство і є балансоутримувачем будівель в яких працює РОДА та обласна рада.

- Я щойно отримав звернення з пропозицією розмістити безпритульних у тренажерному залі нашої будівлі. Сама ініціатива нічого окрім глибокого подиву не може викликати. Так званий “тренажерний зал” - це підвальне приміщення площею тринадцять квадратних метрів, причому ще й без вікон. Чому я говорю “тренажерний зал” в лапках, бо ніякого спортивного знаряддя там немає. До того ж поряд проходять комунікації, які забезпечують функціонування будівлі. Зважаючи на все це, говорити про можливість розміщення у підвалі без всяких зручностей людей – просто безвідповідально.

Я розумію, що проблему безхатченків потрібно вирішувати. Однак для цього є соціальні служби, які мають обладнанні для проживання людей приміщення. До відома депутата – люди можуть жити лише в житлових приміщеннях, а не в адміністративних будівлях. Тому добре було б, якби сам депутат допоміг соціальним службам знайти необхідне приміщення.

P.S. Пан Кирилюк не лише прокоментував ініціативу, але й особисто провів до приміщення так званого “тренажерного залу” в підвалі адмінбудівлі на майдані Прос­віти. Можемо запевнити, що для проживання ця кімнатка абсолютно непридатна.

06.11.2014Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 06.11.2014p. 
На головну сторінку