Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №681 від 06.11.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Біла смерть

Впіймали наркоторговця

Працівники відділу по боротьбі із незаконним обігом наркотиків Здолбунівського районного відділу міліції викрили 28-річного місцевого мешканця, який збував наркотики.

Підприємливий мешканець районного центру торгував метамфетаміном. Саме їх продажем чоловік заробляв собі на життя. Мав молодик і розроблену схему збуту: місце та час продажу попередньо узгоджував із нарколюбителями.

Уже задокументовано декілька фактів його протиправної діяльності. З одного поліетиленового пакетика з порошкоподібною речовиною, вагою близько 1 грам, зовні схожою на метамфетамін, мав 200 гривень заробітку.

Окрім того, в помешканні чоловіка під час проведення обшуку співробітники Здолбунівського РВ УМВС знайшли “запаси” наркоторговця. Там було виявлено та вилучено до 10-ти поліетиленових пакетів з порошкоподібною речовиною, вагою близько 1 грам кожний, зовні схожою на метамфетамін, які останній зберігав з метою збуту.

Усе вилучене направлено до НДЕКЦ при УМВС в Рівненській області для проведення експертизи. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Триває досудове розслідування. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна. Працівники міліції з’ясовують інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

Молодик раніше притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних засобів та крадіжку, однак на шлях виправлення не став, а продовжив займатися злочинною діяльністю.

06.11.2014



Рівне-Ракурс №10 від 06.11.2014p. 
На головну сторінку