Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №682 від 13.11.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Сюрприз

Ошукані рівняни безкоштовно отримали квитки на концерт відомого артиста

Ошукані рівняни безкоштовно отримали квитки на концерт відомого артиста

Два тижні тому напередодні Хелловіну в Рівному нечисті на руку спритники “кинули” на чималі гроші понад 150 молодих людей, які придбали квитки на заміську вечірку, проте так на неї і не потрапили. Рівненська концертна агенція “МЕГАПОДІЯ”, відома співпрацею із гуртом “Дзідзьо” та організацією концертів і вечірок по всій Україні, не залишила поза увагою цей неприємний випадок.

- Щоб підтримати постраждалу від шахраїв молодь, минулого тижня ми оголосили про розіграш серед них 20-ти квитків на вечірку, яку організовує команда “Мегаподії” спільно із телеканалом “Music Box”. Проте ми вирішили не проводити розіграш, а дати запрошення на концерт за участю відомого виконавця Макса Барських та запальних дівчат з гурту “Mirami” всім, хто звернувся до нас. Підтримати земляків, які постраждали від дій шахраїв – наша свідома громадянська позиція, - зазначив керівник концертної агенції “Мегаподія” Роман ЯВОРСЬКИЙ.

Одна із переможниць – студентка РДГУ Оксана - зазначила, що приємно здивована ініціативою організаторів та із задоволенням відвідає концерт під егідою “Мегаподії”.

- Цей приємний сюрприз став ще й своєрідним подарунком до Дня студента, оскільки концерт відбудеться 15 листопада, напередодні цього свята, - зазначила дівчина.

Нагадаємо, концерт співака Макса Барських та гурту “Mirami”, однією із солісток якого є рівнянка, відбудеться у суботу в нічному клубі “Лагуна”. Вартість квитків, які продаються в ПАБі “Yellow Submarine”, становить 100 гривень, а в день концерту - 130 гривень.

13.11.2014



Рівне-Ракурс №10 від 13.11.2014p. 
На головну сторінку