Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №682 від 13.11.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вирок

Три роки за крадіжку

Нещодавно суд виніс вирок двом молодикам, які травневої ночі обікрали магазин в селищі Клевань Рівненського району, викравши товарно-матеріальні цінності та продукти харчування на суму близько 3 тисяч гривень, за що обом присудили по три роки позбавлення волі.

35-річний Василь та 26-річний Станіслав, маючи за плечима по кілька судимостей за аналогічні злочини, вирішили знову збагатитися легко та швидко. Та й випитий алкоголь додавав упевненості, що їхню вину ніхто довести не зможе. Розбивши вік­но та відігнувши металеву решітку, чоловіки пробрались до приміщення та забрали лише найнеобхідніше для них: цигарки, горілку, ковбасу та солодощі. Вже вибираючись з магазину, крадіїв помітили небайдужі люди, які проїжджали повз. Вони й повідомили до міліції.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Одного зловмисника затримали одразу, другий з місця скоєння злочину втік. Під час бесіди затриманий Василь довго не зізнавався у скоєному та не видавав свого поплічника. Та завдяки професійним діям оперативників карного розшуку райвідділу, напарника вдалося знайти. Лише тоді чоловіки в усьому зізналися. А вже на ранок їм обрали міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Відомості внесено до ЄРДР за крадіжку з проникненням у приміщення. На судовому засіданні за скоєне злочинне діяння кожний зловмисник отримав по 3 роки в’язниці.

13.11.2014



Рівне-Ракурс №10 від 13.11.2014p. 
На головну сторінку