Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №682 від 13.11.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Затримали

Вбивця з психлікарні напав на пенсіонерку

Оперативність та наполегливість правоохоронців Млинівського райвідділу міліції допомогла за кілька годин знайти кривдника пенсіонерки, який 8 листопада вчинив розбійний напад на 78-річну Любов, мешканку села Зборов.

Близько 19 години того дня у вікно Любові хтось почав наполегливо стукати. Жінка зателефонувала сусідові та розповіла, що діється. В цей час зловмисник розбив скло у шибці та заліз до будинку. Непроханий гість почав наносити тілесні ушкодження власниці оселі, а потім викрав з її гаманця гроші та мобільний телефон. Внаслідок нападу жінка отримала закриту ЧМТ, забої обличчя, тулуба, перелом ребра.

Зранку наступного дня розбійника наздогнали співробітники Млинівської РВ УМВС. Зловмисник пішки прямував дорогою до Млинова. При ньому виявлено відібраний у потерпілої засіб зв’язку та грошові кошти точно тієї ж суми.

Відкрито кримінальне провадження за розбій, поєднаний із проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, встановлено особу нападника. Ним виявився 48-річний Іван із Тернопільщини, який 7 листопада втік із Волинської обласної психіатричної лікарні. Встановлено, що чоловік засуджений за скоєння вбивства. Після кількох років колонії його направили на примусове лікування до вказаної спецустанови.

Івана затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

13.11.2014



Рівне-Ракурс №10 від 13.11.2014p. 
На головну сторінку