Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №684 від 27.11.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню

Картопляна бабка

Картопляна бабка

Інгредієнти: 100 грамів бочка або м’яса, 1 невелика цибулина, 4 середні картоплини, 1 ст. л. сметани, сіль, перець за смаком.

Приготування: на дві порції 100 гр. бочка або м’яса ріжемо тоненькими шматочками, підсмажуємо обов’язково на смальці. Додаємо 1 невелику цибулини, теж порізану смужками. Чотири середні картоплини тремо як на деруни, щоб вони не потемніли додаємо 1 ст. л. сметани. Перемішуємо, солимо, перчимо. Беремо дві вогнетривки формочки, на низ розподіляємо зажарку, зверху викладаємо картопляну масу. Кожну формочку щільно закриваємо фольгою. Ставимо у духовку на 30-40хвилин при 200° С. За хвилин 10 до готовності знімаємо фольгу, щоб утворилася золотиста скоринка. Готову страву подавати гарячою, особливо смакує з сметаною та квашеною капустою.
27.11.2014



Рівне-Ракурс №10 від 27.11.2014p. 
На головну сторінку