Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №685 від 08.12.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Благодійний міні-футбольний матч

У Рівному в ДЮСШ №4 відбувся благодійний міні-футбольний матч між працівниками нічних клубів (бармени, Dj, промоутери, МС) Волинської та Рівненської областей. Під час матчу організаторам благодійного проекту вдалося зібрати 3070 гривень. Ці кошти пішли на потреби поранених військових із зони АТО, на придбання їм протизастудних та протизапальних ліків. Всі медикаменти вже передано безпосередньо в зону АТО українським військовим.

Один із організаторів благодійного міні-футбольного матчу, відомий громадський діяч Рівненщини Роман Яворський зазначив, що аналогічні заходи в нашому краї відбуватимуться й надалі.

- Потрібно, щоб кожний громадянин своєї держави сьогодні намагався хоч чимось допомогти країні відстояти її територіальну цілісність та незалежність, - зауважив Роман ЯВОРСЬКИЙ. – Не потрібно займатися популізмом, а допомагати конкретними діями. Сподіваюся, що й подібними благодійними заходами ми допоможемо нашим хоробрим патріотам, які захищають незалежність нашої країни на Сході України. Величезна подяка і тим небайдужим та свідомим громадянам, які відвідали цей благодійний спортивний захід. Завдяки цим людям воїни отримали належну медичну допомогу. Герої не будуть забуті!

Організатори турніру Роман Яворський та Тарас Ляшецький запевняють, що подібні благодійні спортивні змагання відбуватимуться і в найближчому майбутньому, та висловлюють подяку за співпрацю мережі аптек “24”.

08.12.2014



Рівне-Ракурс №10 від 08.12.2014p. 
На головну сторінку