Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №686 від 15.12.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Захід

З любов’ю до справи та іскрою в серці

З любов’ю до справи та іскрою в серці

У Клевані відбувся благодійний вечір на підтримку земляків, які воюють на сході нашої країни в зоні АТО.

“Дійство”, а саме таким словом можна охарактеризувати те, що відбувалося на сцені місцевого будинку культури, тривало годину. Протягом цього часу глядачі побачили: документальні кадри знайомої кожному війни, поезію в переплетінні з прозою і театралізованим танцем, але найголовнішим була неймовірна атмосфера єдності. Глядачі в повній тиші, зі сльозами на очах співпереживали акторам, самим собі і головне тим, заради кого це дійство і відбувалося.

Після завершення заходу ми поспілкувалися з одним із організаторів благодійного вечора на підтримку захисників нашої країни, які знаходяться в зоні АТО.

- Наш творчий колектив завжди повний ідей та ентузіазму, – розповідає один із організаторів благодійного вечора, який через свою скромність просив не називати свого ім’я. - Ми не вперше організовуємо тематичний вечір. І хоча це не наша основна робота, ми все-таки знаходимо вільний час для підготовки та реалізації задуманого. Шукаємо підтримку серед небайдужих людей, які не просячи нічого навзаєм, виділяють нам апаратуру, зали, допомагають з реквізитом та постановками. Цього разу до нас приєдналися активістки з Клеванського НВК, створилася хороша бойова команда. Отримали сприяння голови рівненської районної ради, і з цією програмою плануємо об’їздити найбільші населені пункти Рівненського району. Наша мета підтримати в людях надію та віру на краще. Донести в маси думку, що разом ми справжня сила.

Сьогоднішній захід в Клевані - досить непоганий старт. Сподіваємось, що й надалі, нам вдасться поповнювати благодійну скриньку і пробуджувати свідомість наших земляків. Зібрані кошти, харчі, та теплі речі ми передаємо в центр волонтерів “Допомога Армії Рівне”, звідки все і потрапить до наших захисників. Закликаємо усіх небайдужих подумати про наших хлопців їз зони АТО, які зустрічатимуть новорічні свята в промерзлих землянках і підтримати їх хай навіть і скромним, але таким дорогим для них подарунком чи хоча б листівкою з теплим словом, яка сподіваємось зігріє наших воїнів, додасть їм душевної теплоти і наснаги в боротьбі за нашу неньку Україну!

15.12.2014



Рівне-Ракурс №10 від 15.12.2014p. 
На головну сторінку