Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №686 від 15.12.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню

Торт домашній

Торт домашній

Інгредієнти: 5 білків, 75 г цукру, 4 ст. л. борошна, 1ч.л. розпушувача, 60 г масла, 100 г шоколаду, 2 яйця, 3 ст. л. сметани, 250 мл вершків (33%), 50г цукрової пудри.

Приготування: Білковий бісквіт: 5 білків збиваємо до м’яких пік із 75 г цукру, додаємо 4 ст. л. борошна, 1 ч. л. розпушувача, перемішати. Розтопити 60 г масла, охолодити. По краю миски із тістом вилити розтоплене масло, акуратно вимішати. Вилити на деко, застелене пергаментом. Вийде два круглих коржа діаметром 24 см, або квадратний корж 30х30 см. Випікати 15 хвилин при 170° С.

Заливка: 100г шоколаду розтопити на водяній бані, зняти миску, додати 2 яйця, перемішати. До шоколадної суміші додати 3 ст. л. сметани.

Все змішати і вилити на підпечений корж. Розрівняли лопаткою і поставити знову в духовку ще на 10 хвилин.

Крем: 250 мл вершків (33%) збити із 50 г цукрової пудри.

Перемазуємо коржі, зверху посипаємо мигдальними пластівцями. Боки можна не прикрашати, оскільки дуже гарний зріз.

15.12.2014



Рівне-Ракурс №10 від 15.12.2014p. 
На головну сторінку