Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №689 від 01.01.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Спорт для всіх

Фестиваль здорового способу життя

Черговий тур фестиваль здорового способу життя провели у Крилівській школі Корецького району працівники комунального закладу “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради.

Вони провели бесіду з дітьми про важливість регулярних занять фізичною культурою і спортом для здорового, повноцінного та успішного життя. Переконували, що бути спортивним, вести активний спосіб життя - це не лише корисно для здоров’я, а й модно, по-сучасному і престижно. А ще, звичайно ж, весело і цікаво. Варто лише докласти трішки зусиль і проявити кмітливість.

Щоб діти пересвідчилися у цьому, гості запропонували їм змагання зі спортивних естафет з використанням різноманітних м’ячів та іншого спортивного приладдя. Охочих взяти у них участь було багато. Проте, найбільше бажання, а головне, організованість виявили учні 6-8 класів. Вони організували шість команд, які й стали головними дійовими особами заходу. Учням молодших класів та старшокласникам цього разу дісталася роль вболівальників.

Вже незабаром у спортзалі панувала атмосфера справжньої спортивної боротьби, створена напруженим протиборством команд. Вони по черзі проходили дистанції естафет, демонструючи свою вправність у володінні фітбольним, футбольним, баскетбольним і волейбольним м’ячами, а також хокейною ключкою.

Вболівальники активно підтримували команди, супроводжуючи кожний вдалий старт чи влучний кидок схвальними вигуками. Тож, змагання стали веселою, цікавою та корисною розвагою для всіх. Захоплені спортивним азартом учасники і вболівальники були явно розчаровані, коли програма врешті закінчилася і судді взялися підводити підсумки.

Певною компенсацією для них стала церемонія нагородження. Насамперед були відзначені двоє найбільш активних вболівальників. Про цей захід їм будуть нагадувати спеціальні головні убори.

Переможці та призери змагань отримали дипломи КЗ ОЦФЗН “Спорт для всіх” та призи від Відділення НОК України у Рівненській області. Всім учасникам крім хорошого настрою дісталися й пам’ятні сувеніри та спортивна атрибутика. А шкільний спортінвентар поповнився комплектом м’ячів.

01.01.2015Януш СЕРПЕНЬ



Рівне-Ракурс №10 від 01.01.2015p. 
На головну сторінку