Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №691 від 26.01.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Косметика

Сироватку не тільки п’ють

Сироватку не тільки п’ють

Якщо ви, незважаючи на те, що сироватка корисна, не бажаєте її пити, то можна, принаймні, використовувати її, як зовнішній косметичний засіб. І це те ж буде добре. Сироватка прискорює процес регенерації, розгладжує і зволожує шкіру, добре очищає її.

Стакан сироватки, якщо його випивати вранці натщесерце, зведе на тілі практично нанівець апельсинову кірку. Це відбувається, тому що регулюється водно-сольовий баланс через високий вміст калію. З організму починають виводитися надлишки рідини, і з ними вимиваються шлаки і токсини.

Візьмемо жменю висівок, і п’ять крапель пшеничного масла, перемішаємо з півлітрою сироватки і додамо цю суміш в ванну. Це сподобається вашій шкірі.

Від веснянок. Змішаємо по три столових ложки сироватки та сиру. Добре очистимо шкіру обличчя і нанесемо на нього маску тонким шаром і через десять хвилин змиємо теплою водою або зеленим чаєм.

Для рук. Занурюємо кисті рук у вже підігріту сироватку, з додаванням декількох крапельок масла жожоба, і п’ять хвилин потримаємо руки в цій ванні. До речі сказати, це процедура також зміцнює і нігті.

Мило з сироваткою, з додаванням протеїнів створює оболонку, яка перешкоджає втраті вологи і дбайливо очищає шкіру.

26.01.2015



Рівне-Ракурс №10 від 26.01.2015p. 
На головну сторінку