Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №694 від 16.02.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

“Розминка від чемпіона” у Костопільському районі

“Розминка від чемпіона” у Костопільському районі

У загальноосвітніх закладах Рівненщини продовжується спортивно-масовий захід “Розминка від чемпіона”. Його перший в цьому році тур пройшов у школах Костопільського району.

Зокрема, до школярів Головинської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Злазненського НВК “ЗОШ І-ІІ ступенів - ліцей” завітала майстер спорту України з плавання, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських ігор в Пекіні Катерина Дікіджі. Відома спортсменка поділилася з учнями секретами свого успіху, розповіла про тернистий шлях у спорті. Катерина провела невеличкий екскурс щодо такого виду спорту як плавання, наголосивши, що необхідно наполегливо тренуватися та прикладати максимум зусиль, щоб стати успішним спортсменом.

А потім були запитання від учнів. Учасниця Олімпійських ігор із задоволенням давала на їх відповідь. Дітлахи почули від спортсменки про свої перші змагання, здобутки та гіркий смак поразок.

Задовольнивши цікавість всіх учнів, титулована спортсменка провела розминку з учнями, познайомивши їх з вправами, які використовує для своїх тренувань. Потім діти брали у чемпіонки автографи, фотографувалися на згадку.

Пропагувати спорт серед вихованців Костопільської ЗОШ №5 І-ІІІ ступенів приїхали Заслужений майстер спорту України, дворазовий паралімпійський чемпіон 2004 та 2008 років, срібний призер Літніх Паралімпійських ігор 2012 року Ігор Косенко та Заслужений тренер України Володимир Чирков. Тренер розповів дітям про спортивний шлях та досягнення Ігоря Косенка. Спортсмен провів з учнями розминку та показав майстер-клас з володіння футбольним м’ячем.

З нагоди проведення “Розминки від чемпіона” у школах відбулися конкурси малюнка на спортивну тематику, переможці яких отримали призи від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

Наступний тур “Розминки від чемпіона” пройде у школах Здолбунівського району.

16.02.2015



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2015p. 
На головну сторінку