Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №694 від 16.02.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Топ-10 молодильних напоїв сучасності

1. Гранатовий сік повний кальцієм, фосфором, магнієм, залізом і калієм. Вкрай корисний для суглобів, шкіри, волосся і нігтів. Незамінний для серцево-судинної, кровоносної та нервової систем.

2. Яблучний сік Добре працює при атеросклерозі, хворобах печінки, сечового міхура і нирок. Покращує роботу кишківника, виводить відходи обміну речовин і токсини з організму. Добре відновлює сили після фізичних навантажень.

3. Апельсиновий сік “Яблука безсмертя” - так називали плоди апельсинового дерева в XV столітті. Апельсиновий сік стимулює обмін речовин і сприяє спалюванню жирів.

4. Зелений чай приносить організму багато користі, покращує процеси метаболізму, виводить вільні радикали. З кожною чашкою зеленого чаю організм втрачає 70-80 калорій без усяких зусиль з вашого боку.

5. Сухе червоне вино не лише містить комплекс цінних речовин, що корисно впливають на судини, а й уповільнює процес перетравлення білка, надаючи відчуття ситості.

6. Лимонний сік з медом. На 1 л води - 1 лимон, 4 ст. ложки меду. У воду додати нарізану тонкою соломкою лимонну цедру, довести до кипіння, потім охолодити до кімнатної температури і процідити. Додати мед, лимонний сік, розмішати і поставити на холод.

7. Морквяний сік містить багато вітамінів: А, В, С, D, Е, К. Цей продукт покращує апетит і травлення, зміцнює зуби, підвищує імунітет, благотворно діє на стан шкіри і зір.

8. Чай каркаде - найкорисніший “нечайний чай”. Речовини, що містяться в ньому, поліпшують метаболізм і допомагають очищати організм від непотрібних продуктів обміну.

9. Трав’яні відвари здатні допомогти помолодшати і схуднути, а також заповнюють недолік в організмі деяких важливих мікроелементів.

10. Кефір. Вченими доведено, що завдяки молочним продуктам і кальцію, який у них міститься, в організмі збільшується вироблення кальцітріолового гормону, який спалює жир.

16.02.2015



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2015p. 
На головну сторінку