Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №696 від 02.03.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Схема санітарної очистки Рівного потребує допрацювання

Схема санітарної очистки Рівного потребує допрацювання

Засідання постійної комісії транспорту і зв’язку Рівненської міськради відбулося сьогодні в обласному центрі. Члени комісії розглянули 19 питань, які були включені до порядку денного.

Серед них проекти рішень щодо внесення змін до рішення міської ради по податку на нерухомість, затвердження програми енергозбереження та енергоефективності Рівного на 2015 – 2019 роки, про затвердження схеми санітарної очистки міста, бюджетні питання та інші. Про це повідомив голова постійної комісії з питань транспорту і зв’язку Рівненської міської ради Святослав Євтушенко.

- Сьогодні ми активно попрацювали під час засідання комісії. Неабияке обговорення викликало питання “Про затвердження Схеми санітарної очистки міста Рівного”. Адже члени комісії побачили, що схема у тому вигляді, що пропонується до затвердження, не відповідає нормам чинного законодавства. Окрім того, те, що пропонується схемою санітарної очистки міста не зовсім відповідає дійсності і його не можна використовувати на практиці. На розробку цієї схеми було виділено 309 тисяч гривень із міського бюджету, частину з них вже оплачено, решту — ми маємо доплатити. Тому зараз потрібно вимагати від харківської фірми, яка розробляла цю схему, щоб спеціалісти допрацювали її. Адже погодьтеся, 309 тисяч гривень — це немала сума і за ці кошти можна зробити роботу якісно. Тим паче, що у цій компанії працюють фахівці високого рівня, отже вони можуть допрацювати все так, як потрібно і тоді схему можна буде реально використовувати на практиці, - зазначив Святослав Євтушенко.

Також Святослав Євтушенко додав, що своїм рішенням члени транспортної комісії відклали проект рішення “Про затвердження схеми санітарної очистки міста Рівного” на довивчення.

- Окрім того, ми звернулися до управління ЖКГ Рівного з проханням оприлюднити схему санітарної очистки міста і дати можливість рівнянам ознайомитися з цим документом. Втім, буде чи ні затверджена схема санітарної очистки міста в тому вигляді, що є, остаточно вирішать депутати під час засідання сесії 26 лютого, - додав Святослав Євтушенко.

02.03.2015



Рівне-Ракурс №10 від 02.03.2015p. 
На головну сторінку