Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №698 від 16.03.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Дівочі хитрощі

1. Буває дуже втомливо і дратівливо витирати сліди туші під очима. Щоб уникнути такої неприємності, скористайтеся звичайною ложкою. Тримайте її під нижною повікою, коли фарбуєте очі тушшю, і вам не доведеться витирати туш з шкіри.

2. Прокинулися з опухлими очима? Вам допоможе картопля. Очищену картоплину розріжте навпіл і на 10 хвилин покладіть на очі.

3. Потрібно зробити маску для обличчя, а бігти в магазин не має часу або немає бажання? Змішайте 2ст.л. кефіру, 1ст.л. меду і білок. Розмішайте до однорідної маси і нанесіть на обличчя на 20 хвилин. Після процедури сполосніть обличчя холодною водою. Маска з кефіру очистить, захистить і заспокоїть шкіру обличчя, і не потрібно витрачатися на дорогі засоби для догляду.

4. Замість скрабу для тіла для боротьби з целюлітом використовуйте кавову гущу. Періодично застосовуйте такий кавовий скраб, і ваші проблемні місця не будуть вас турбувати.

5. Потрібно освітлити волосся? Вам допоможе відвар звичайної ромашки. Обполіскуйте волосся або змочуйте їх у відварі ромашки, і відтінок стане значно світліше.

6. Щоб лак на нігтях швидше висох, використовуйте холодну воду. У мисочку з водою додайте пару кубиків льоду і опустіть в цю прохолодну воду нігті на дві хвилини.Вода повинна покривати тільки нігті, а не повністю долоні.

7. Якщо вам знайома проблема надмірної пітливості, то від неї є просте рішення: ванна з м’ятою. Крім м’яти, можна додати шавлію, ромашку і листя горіха.

8. Багатьом дівчатам псує життя така неприємність, як мозолі від нового взуття. Щоб зменшити тертя і мозолі і позбутися від болю, змащуйте шкіру вазеліном.

9. Та дівчина, яка любить лак з блискітками, знає, як складно його змити з нігтів. Якщо вам потрібно зняти такий лак з нігтів, спочатку змочіть ватний диск звичним засобом для зняття лаку. Потім візьміть фольгу і закріпіть зверху ватного диска.Через 3-4 хвилини зніміть все з нігтя. Лак очиститься легко і повністю.

10. Нелюбимий з дитинства риб’ячий жир допоможе боротися з проблемою посічених кінчиків. Змастіть риб’ячим жиром кінчики волосся на 10 хвилин перед тим, як будете мити голову.

16.03.2015



Рівне-Ракурс №10 від 16.03.2015p. 
На головну сторінку