Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №700 від 02.04.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

“Золоті” правила гарної фігури

“Золоті” правила гарної фігури

1) Жир не животі не спалюється під час того, коли ви працюєте над м’язами преса. Прес буде, але під шаром жиру. Так що живіт навіть збільшиться в об’ємі. Щоб на животі згорав жир, весь час втягуйте його і напружуйте м’язи.

2) Найкраще для стегон допомагають махи, для литок - розтяжка, для ніг – ходьба.

3) Щоб м’язи розвивалися красиво і не наростали, як у качків, займайтеся 2-3 рази на тиждень і обов’язково робіть розтяжку після тренувань.

4) Їжу не запивайте і після прийому їжі ще хвилин 40 нічого не пийте! Це уповільнює травлення, призводить до тяжкості, розширює стінки шлунка.

5) Лазні і сауни не спалюють жир, лише виводять воду з організму, яка повертається через 2 години.

6) Після 16 - тільки білкову їжу. Вуглеводи в другій половині дня перетворюються в жир.

7) Контрастний душ - панацея від усього. Збільшує циркуляцію крові, відповідно, прискорюється метаболізм, розгладжується целюліт, а також поліпшується колір обличчя і з’являється сила волі.

8) Ретельно пережовуйте їжу, повільно і вдумливо. Знову ж таки, щоб розігнати метаболізм. Знаєте, чому дехто багато їсть і не товстішає? Тому що у них хороший метаболізм! Це ще й секрет француженок - вони не квапляться під час їжі і ніколи не перекушують!

9) Почуття насичення приходить через 20 хвилин, після того як ви з’їли достатньо.

10) Перетворіть прийоми їжі на катування. Сидіть з прямою спиною, без телевізора/книги, використовуйте всі прилади, сервіруйте стіл за всіма правилами!

11) Кожну годину пийте по склянці води (краще дрібними ковтками - так корисніше). Перетворіть це в захоплюючий процес - додавайте лимон, м’яту. Полюбіть воду.

12) Кава, цигарки, алкоголь, газована вода, фаст-фуд, чіпси, майонез, ковбаса – ваші основні вороги. Завчіть ці слова і асоціюйте їх з целюлітом і боками. Ненавидьте їх!

02.04.2015



Рівне-Ракурс №10 від 02.04.2015p. 
На головну сторінку