Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №700 від 02.04.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Підліткові клуби Рівненщини знову змагалися

Підліткові клуби Рівненщини знову змагалися

У Рівному пройшов черговий весняний обласний спортивний фестиваль серед підліткових клубів, що діють за місцем проживання. Його організував комунальний заклад “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради в рамках всеукраїнських масових спортивних заходів для молоді “Здорова молодь – здорова нація”.

Змагання відбулися з метою залучення дітей та підлітків до рухової активності та покращення стану здоров’я дітей та підлітків засобами фізичної культури. Саме тому більшість клубів, що взяли участь у фестивалі, не мають спортивної спрямованості, а об’єднують підлітків на основі інших інтересів і захоплень. Їхня участь у масових спортивних заходах дуже корисна для їхнього здоров’я.

Традиційно, команди підліткових клубів складалися з хлопців та дівчат віком 11-14 років. Впродовж кількох годин у спортивному залі, де проходили змагання, панувала атмосфера завзятого суперництва. Учасники із задоволенням брали участь в естафетах “Фітбол”, “Футбол”, “Баскетбол”, “Волейбол” та “Володар кілець”.

Врешті, незаперечним переможцем виявилася команда “Сокіл–1” підліткового клубу з смт Квасилів Рівненського району. Друге місце вибороли вихованці клубу “Живчик” села Бугрин Гощанського району. Третя сходинка п’єдесталу пошани дісталася команді підліткового клубу “Сокіл - 2” - молодшим учасникам Квасилівського підліткового клубу.

Переможцями індивідуальних спортивних конкурсів стали Анна Горун з рівненського підліткового клубу “Олімп” та Юлія Сальникова з команди “Гармонія” м. Рівне, і представник “Живчика” Давид Оксенюк.

Переможцям і призерам дісталися дипломи, кубки та медалі від КЗ “ОЦФЗН “Спорт для всіх”. Звитяжці отримали також призи від Відділення НОК України у Рівненській області. Всім учасникам нагородою стали хороший настрій, задоволення від спілкування з однолітками та пам’ятні сувеніри.

02.04.2015



Рівне-Ракурс №10 від 02.04.2015p. 
На головну сторінку