Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №256 від 07.09.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Країна кохання

У пошуках української камасутри

У пошуках української камасутри

Рівняни надають перевагу »Біблії сексу» та »Еротичному масажу»

Щоб навчитися палко кохати, - напевно, мало просто прислухатися до свого лібідо та природних інстинктів. Треба ще й книги розумні читати, аби не бути нудним у ліжку. Отже, якій літературі про кохання надають перевагу рівняни, дізнавалася кореспондент “Рівне-Ракурсу”.

Заходжу в одну із книгарень міста. Біля відділу “Еротична література” нікого немає - складається враження, що еротикою у нас ніхто не цікавиться. Натомість у сусідньому відділі “Магія, містика” - натовп.

- Цікаво, а еротичну літературу купують рівняни? - запитую у консультанта магазину.

- Звичайно. Не так часто, як підручники чи книги із серії “фентезі”, детективи, але купують. Популярністю нині користується “Біблія сексу” Джоанідіса, ілюстрована “Камасутра” та українська збірка “Еротичний масаж”. Особливо гарно книги продаються у період весіль. Для подарунка молодятам, на бронзове чи срібне весілля найчастіше беруть “Камасутру”.

Кому »наїзник», а кому - »маятник»

...Беру стародавній індійський трактат кохання в руки - велика, гарно ілюстрована книга. А коштує немало-небагато - 170 гривень!

А чи підходить “Камасутра” українцям? Із цим питанням кореспондент “РР” звернулася до лікаря-сексопатолога пологового будинку №2 Валентина ГАЛИЦЬКОГО:

- Перед тим, як практикувати “Камасутру”, варто звернутися до лікаря. У нас, в центрі планування сім’ї, який діє при пологовому будинку №2, лікарі підказують молодим парам, які пози з “Камасутри” чи іншої книги кохання краще використовувати, щоб отримати від цього максимальне задоволення. Можна, звичайно, самостійно вивчати і практикувати ілюстровану книгу, однак, краще звернутися до спеціаліста.

Наприклад, наші лікарі допомагають жінці та чоловіку дізнатися, де у них знаходяться ерогенні зони, а потім, аналізуючи дослідження, пропонують їм попрактикувати конкретні пози. Наприклад, одна сімейна пара отримує райське задоволення від пози “вершник”, а інша - від “маятника” тощо. А якщо сліпо практикувати “модні” або “заїжджені” пози, можна позбавити себе найвищого піку екстазу.

- Отож, немає різниці - чи “Камасутра”, чи “Гілка кохання”. Головне - підібрати такі пози, які дозволяють чоловіку і жінці одночасно пестити ерогенні зони один одному, - пояснив лікар.

Правильна техніка та її різноманітність створює простір для фантазії, що є умовою для максимальної насолоди. Кількість описаних варіантів пестощів та способів статевого зближення в “Камасутрі”, “Гілці кохання”, інших трактатах - більше трьох з половиною тисяч. І лише при правильному їх підборі - отримаєте максимальний екстаз.

Як козак за Дунаєм займався онанізмом

А чи знаєте, що в Україні з’явилася національна камасутра? Всі, кому я ставила це питання, тільки знизували плечима. А запорізький автор Олександр ВИЖЕНКО інформацію про “це” знайшов в українських піснях, які передавалися з покоління в покоління. От послухайте:

Ой посiяв козак гречку

На дубовi, на вершечку.

Сам п’ю, сам гуляю,

Сам стелюся, сам лягаю!

Схватилася шура-бура,

Козаковi гречку здула.

Анi гречки, нi оброку,

Нi дiвчини коло боку.

Цікаво, а чи знають хористи, виконуючи пісню “Запорожець за Дунаєм”, про що вони співають?...

“Дуб” на думку автора книги “Україна кохання” - це фалос, а “гречка” - статевий акт (“стрибнути у гречку”). А сама пісня, виявляється, про онанізм, яким козак змушений займатися в поході. Та, для повної насолоди від кохання, все-таки варто мати партнерку.

07.09.2006Руслана ГОРУК



Рівне-Ракурс №10 від 07.09.2006p. 
На головну сторінку