Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №704 від 27.04.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Випрямляємо волосся

Багато власниць кучерявого волосся регулярно випрямляють їх. Та, на жаль, випрямлення за допомогою “прасування” не зовсім безпечно для волосся, так як робить його ламким і тьмяним. Але існує ще один ефективний спосіб випрямлення волосся, який займе у вас не набагато більше часу, ніж випрямлення “праскою”, зате не принесе шкоди волоссю.

Для того щоб випрямити волосся без допомоги “прасування” вам буде потрібно одна штука термобігуді, мус для волосся, довгі затискачі для волосся, гребінець з дрібними частими зубцями, а також фен і велика бавовняна косинка.

Крок 1. Змочіть трохи волосся так, щоб воно стали вологими, але не мокрими. На вологе волосся нанесіть порцію мусу для волосся розміром з грейпфрут. Одне пасмо на маківці накрутіть на термобігуді.

Крок 2.  Від накрученою пасма до чола проведіть косий проділ, після чого, пригладьте широке пасмо волосся, притискаючи його якомога сильніше до голови.

Крок 3. Закріпіть цю відведену прядку за допомогою затиску для волосся, але не тримайте його довго на волоссі, так як в іншому випадку залишиться залом.

Крок 4. Відступіть від першого проділу на два-три сантиметри в бік і зробіть ще один проділ, а утворене пасмо оберніть навколо голови так, щоб воно лежало поверх першого.

Крок 5. Продовжуйте робити проділи і обертати пасма навколо голови до тих пір, поки у вас не утворюється одна спіраль. Не забувайте при цьому знімати затиски. Слідкуйте, щоб волосся залишалися вологими.

Крок 6. Тепер необхідно туго поверх цього “шедевра” пов’язати косинку. Акуратно зніміть останні затиски. Дайте волоссю висохнути під косинкою.

Крок 7. Коли волосся висохне, акуратно зніміть косинку, розгорніть волосся і підсушіть кінчики феном, закручуючи їх за допомогою круглої гребінця всередину (так волосся буде здаватися рівніше).

27.04.2015



Рівне-Ракурс №10 від 27.04.2015p. 
На головну сторінку