Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №704 від 27.04.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Крильця “Баффало”

Крильця “Баффало”

Розрахунок на 1,2-1,5кг крилець. Крильця чистимо, відділяємо крайню фалангу (її не використовуємо), розрізаємо крильце на два.

Для маринаду ми змішуємо 0,5л кефіру, 2ч.л. гірчиці, 0,5ч.л. соуса табаско (можна замінити на таку ж кількість меленого червоного перцю), 0,5ч.л. солі. Все змішуємо мисці, Додаємо крильця і залишаємо на кілька годин (краще на ніч).

Далі існує три варіанта: смажимо крильця у фритюрі; запікаємо у духовці; смажимо на мангалі. Який би варіант ви не обрали, головне – довести крильця до готовності.

Поки готуються крила, ми робимо соус “Баффало”: в сковорідці розтоплюємо 60гр. масла, 2ст.л. коричневого цукру (можна брати і звичайний). Коли цукор розтопиться повністю, додаємо 3ст.л. томатної пасти, 100мл води, дрібку червоного перцю, солимо до смаку. Як закипить – додаємо 2 зубочки часнику. Знімаємо з вогню.

Готові крильця викладаємо у миску, додаємо соус “Баффало”, перемішуємо, залишаємо на 5-10 хвилин.

Готуємо соус “Блю-чиз”: 50гр будь-якого сиру з пліснявою (Дор Блю, Дана Блю, можливо хтось візьме і Рокфор), 150мл нежирної сметани або натурального йогурта збиваємо блендером. Виливаємо в соусник, викладаємо крильця на блюдо.

27.04.2015



Рівне-Ракурс №10 від 27.04.2015p. 
На головну сторінку