Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №705 від 05.05.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

До свят міліція готова...

Із 30 квітня по 10 травня цьогоріч працівники органів внутрішніх справ переведені на посилений варіант оперативно-службової діяльності. У зв’язку із травневими святами та відзначенням 70-ї річниці завершення Другої світової війни на території Рівненщини зокрема громадський порядок забезпечуватимуть удвічі більше міліціонерів. Нестимуть службу разом із ними й члени громадських формувань.

— Кількість працівників міліції, які будуть задіяні до охорони громадського порядку, збільшено до 450 осіб, тобто майже вдвічі, — повідомив на брифінгу начальник управління громадської безпеки УМВС України в Рівненській області Руслан Стрельбіцький. — У цьому їм допомагатимуть 130 членів громадських формувань. Окрім того, збільшено і кількість нарядів — до 160, із яких 115 — піших та 45 — автомобільних. Безпосередньо по Рівному охорону громадського порядку здійснюватимуть 80 працівників міліції, 25 військовослужбовців Національної гвардії України та до 30 членів громадських формувань щоденно. Цілодобове чергування буде і у працівників вибухотехнічної служби, кінологів. Посилено також охорону і найбільш уразливих до терористичних актів об’єктів.

Під особливим контролем у ці дні у правоохоронців особи, які перебувають на обліку в органах внутрішніх. Тому наразі на території області проводяться оперативно-профілактичні відпрацювання.

Обговорили питання охорони громадського порядку працівники міліції Рівненщини і з керівниками виконавчих органів місцевого самоврядування та представниками політичних, громадських організацій. Акцій протесту на 1-3 травня на теренах області не заплановано. А із Службою безпеки України та іншими правоохоронними органами краю налагоджено взаємодію щодо моніторингу, обміну інформацією та контролю над можливими провокаційними діями, до яких може вдатися певне коло осіб на Рівненщині.

Загалом, як резюмував начальник управління громадської безпеки Рівненщини Руслан Стрельбіцький, ситуація в області контрольована і працівники міліції готові діяти в межах своїх повноважень у будь-яких ситуаціях.

05.05.2015



Рівне-Ракурс №10 від 05.05.2015p. 
На головну сторінку