Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №705 від 05.05.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Маски для догляду за шкірою навколо очей.

Шкіра навколо очей, також як і шкіра обличчя, потребує регулярного використання зволожуючих і поживних масок. Тільки маски для ніжної шкіри повік треба робити особливі, звичайні маски для обличчя на шкіру навколо очей не наносять.

Для багатьох найактуальнішою проблемою при догляді за шкірою нав-коло очей являються круги і мішки під очима. Пропонуємо досить простий рецепт маски, яку можна приготувати в домашніх умовах. Ця маска дуже виручить, коли треба виглядати свіжіше і приховати від оточення відбиток безсонної ночі.

Натріть на дрібній терці сиру картоп-лю і дрібно поріжте зелень петрушки. Отримані інгредієнти перемішайте, загорніть в марлю і покладіть на очі. Через 15 хвилин змийте маску теплою водою і змастіть шкіру навколо очей поживним кремом. (До речі, можна робити картопляну маску для губ, і теж залишитеся дуже задоволені результатом.

Ще одна маска, яка позбавляє від мішків під очима, - маска з листя петрушки. Петрушка широко застосовується в косметології. У ній міститься дуже багато вітаміну С, каротину, калію, магнію, фосфору. Окрім цього петрушка посилює кровообіг, має відбілювальні і тонізуючі властивості, при цьому вона діє дуже ніжно і делікатно, що так необхідно нашій чутливій шкіри повік. Для приготування маски дрібно порубаєте ножем зелень петрушки і перемішайте із столовою ложкою сметани.

Отриману кашку покладіть на очі і накрийте ватними дисками. Змийте маску теплою водою через 20-30 хвилин. Ефект від маски вас приємно здивує - шкіра підтягнеться, спадуть припухлості і темні круги і навіть зникнуть дрібні зморшки. Робити таку маску можна в міру необхідності, але не частіше за один раз в тиждень.

Якщо ви кудись квапитеся, і немає часу на приготування маски, то швидко поліпшити стан шкіри повік допоможуть огірки. Наріжте свіжі огірки тонкими пластинками і покладіть на очі і нижні повіки. Полежте так хоч би 5-10 хвилин. Така маска не лише усуне мішки під очима, але і позбавить від почервоніння очей.

05.05.2015



Рівне-Ракурс №10 від 05.05.2015p. 
На головну сторінку