Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №257 від 14.09.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Захлинувся блювотинням

У селі Голубне Березнівського району сталася трагедія: селяни ховали тримісячне дитятко, яке померло біля грудей матері. За попередніми даними правоохоронців, хлопчика задушила власним тілом мати під час сну.

Що й казати - жах! Це була третя дитинка у сім’ї. Зморені працею люди, після робочого дня сплять, як “вбиті”. Тому, коли мама вранці прокинулася в обіймах синього маляти, відразу й виникла версія - “задушила власним тілом”.

Нажахана та морально розбита матір не знаходила собі місця - була пригнічена і втратою дитинки, і тим, що саме вона могла стати винуватицею його смерті. Однак у ході слідства спростувалася попередня версія. За словами прокурора Березнівського району, юриста першого класу Тараса ІЛЬЯНЧУКА, дитя захлинулося блювотною масою. Звісно, це не поверне життя дитині, однак обвинувачення з матері було зняте, а пригода кваліфікується, як “нещасний випадок”.

14.09.2006Ольга ДОЛЯ

P.S. Коли цей номер готувався до друку, стало відомо, що в селі Загорці Дубенського району, під час відсутності батьків, упала з ліжка чотирирічна дівчинка та померла від отриманих травм. Візьміть до уваги: лікарі радять дітей до п’яти років класти спати окремо від батьків у ліжечках з бар’єрами.



Рівне-Ракурс №10 від 14.09.2006p. 
На головну сторінку