Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №713 від 30.06.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Вдалося розкрити звірське вбивство костопільчанина

Вдалося розкрити звірське вбивство костопільчанина

Тіло 46-річного костопільчанина з численними ножовими пораненнями виявили 17 червня у його власній квартирі. Тривогу забила тітка покійного, яка кілька днів не могла додзвонитися до племінника.

Згідно з лікарським свідоцтвом смерть настала в результаті гострої крововтрати, масивної внутрішньої та зовнішньої кровотечі, проникаючих ножових пошкоджень грудної клітки.

Міліціонери оперативно встановили особу зловмисника, ним виявився раніше судимий 26-річний житель Сарненського району. За кілька годин після оголошення його у розшук правоохоронці затримали нападника у Дубровицькому районі під час спроби перетину кордону з Республікою Білорусь.

Правоохоронці встановили, що вбивство відбулося в ніч на 15 червня. Напередодні чоловіки вживали спиртні напої. В ході спілкування між ними виник конфлікт через гроші. Сарненчанин час від часу проживав у померлого і той вимагав доплатити ще кошти. Під час суперечки 26-річний молодик схопив кухонний ніж та почав наносити костопільчанину удари в область грудної клітки. Всього на тілі померлого виявлено понад 20 ножових поранень. Побачивши, що власник житла вже не подає ознак життя, зловмисник зачинив квартиру і пішов геть, ключі та ніж викинув неподалік від будинку.

Слідчі знайшли знаряддя вбивства. Вилучений ніж направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС для проведення експертизи.

Досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство) триває. Зловмиснику оголошено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

30.06.2015СЗГ УМВС України в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 30.06.2015p. 
На головну сторінку