Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №257 від 14.09.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп

Рибалки у нас вправні

Чемпіонат області зі спортивної риболовлі відбувся 9-10 вересня на річці Горинь недалеко від села Хотинь Рівненського району.

Його проводила обласна федерація риболовного спорту разом із обласним відділом фізичної культури та спорту. 18 фанатів рибалки із дев’яти команд, незважаючи на досить прохолодну та вітряну погоду, два дні по шість годин визначали, хто з них вправніший у володінні фідерною снастю. Першість у чемпіонаті області в командному заліку вибороли Юрій Півень та Віталій Ковальський з команди “ПівКо”, другими виявилися рибалки з команди “Ротан” - Петро Степчук та Володимир Заєць, а “бронза” - у досвідчених Івана Щевича та Віталія Марчука з команди “Сапсан”.

Найстабільніше протягом двох днів змагань ловив рибу Іван Щевич. Саме він став чемпіоном Рівненщини в особистому заліку з результатом 2,096 кілограма. На додачу до командного “золота” отримав особисте “срібло” Віталій Ковальський, який упіймав 1,746 кілограма риби. Петро Степчук, незважаючи на рекордного коропа вагою 1 кілограм 896 грамів та загальний улов - 5,82 кілограма, виявився лише третім.

»Пульсар» збагатився досвідом

Баскетболісти “Пульсара” повернулися з турніру, що проходив у польському місті Перемишль.

Наша команда, в якої це були перші ігри після завершення минулого сезону, зіграла три матчі і тричі поступилася: команді “Мосір” (Кросно) - 77:79, “Полонія” (Перемишль) - 71:83 та “Ресовія” (Жешув) - 79:87. Усі три клуби є представниками нижчих польських дивізіонів. Найрезультативнішими у складі “Пульсара” в усіх трьох іграх були Анатолій Дубнюк та новачок команди Станіслав Сокур.

Наші жінки кращі

Рівненські дзюдоїстки надуспішно виступили на юніорському чемпіонаті Європи, що пройшов у Талліні.

У п’ятницю у найлегшій ваговій категорії - до 48 кг золоту нагороду здобула Ольга Суха. А у неділю у категорії - до 78 кг інша представниця рівненського клубу “Олімпійські надії” Вікторія Денисенко, програвши у фіналі спортсменці з Голландії, отримала срібну медаль чемпіонату. Обох спортсменок до змагань готував рівненський тренер Михайло Романкевич, який є старшим тренером жіночої збірної України.

14.09.2006



Рівне-Ракурс №10 від 14.09.2006p. 
На головну сторінку