Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №716 від 21.07.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Спільні зусилля аграріїв можуть врятувати Україну

Спільні зусилля аграріїв можуть врятувати Україну

В цьому переконаний депутат Рівненської обласної ради, генеральний директор групи компаній “УкрТехноФос” Юрій Супрунюк. Нещодавно Юрій Павлович став співорганізатором Аграрного форуму Рівненщини під час якого аграрії змогли обговорити актуальні проблеми, які мають нині. А що найголовніше - сформували стратегію їх вирішення.

Присутні на форумі були позитивно вражені самою особистістю лідера партії. Адже це людина, яка не просто говорить гучні заклики та виголошує гасла, а оперує конкретними фактами і може підтверджувати свої слова статистичними даними та конкретними прикладами. 

Один із тих, хто став співорганізатором Аграрного форуму, – депутат Рівненської обласної ради Юрій СУПРУНЮК – людина, яка не зі слів знає про те, на якому рівні знаходиться агробізнес в Україні і в той час, коли інші говорили про євроінтеграцію, підприємство “УкрТехноФос” вже власними силами “відкрило вікно в Європу”. Саме тому на Рівненщині Юрій Павлович є “рушієм” розвитку аграрного сектору. Адже “УкрТехноФос” є лідером на ринку мінеральних добрив, одним з підприємств – найбільших платників податків до обласного бюджету та одним з найпотужніших роботодавців нашої області.

– Побувавши на Аграрному форумі, відмітив для себе, що Віталій Скоцик починає будувати Аграрну партію знизу, що не робила до цього практично жодна політична сила, – говорить Юрій Супрунюк. – На власні очі переконався, що пана Віталія недарма називають “людина-комп’ютер”. Адже він не просто виголошує гучні тези, а оперує конкретними фактами. Вірю, що в перспективі Аграрна партія здобуде якнайменше – третє, а можливо, і друге місце на місцевих виборах. 

Крім того, Юрій Павлович відмітив, що подібні заходи – це можливість поспілкуватися людям, які звикли працювати на землі та разом виходити не тільки на європейський, а і світовий ринок. Щоб разом напрацьовувати капітал, який так потрібен для розвитку та порятунку української держави.

21.07.2015



Рівне-Ракурс №10 від 21.07.2015p. 
На головну сторінку