Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №717 від 27.07.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Міліціонери вилучили 35 гральних автоматів та два платіжних термінали

Міліціонери вилучили 35 гральних автоматів та два платіжних термінали

17 липня близько 21 год працівники управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Рівненській області в обласному центрі виявили розважальний заклад, у якому надавались послуги доступу до азартних ігор.

За допомогою комп’ютерної техніки, платіжного терміналу та спеціальних програм – симуляторів ігрових автоматів – гравці, сплачуючи кошти, мали можливість, в залежності від випадковості, як отримати грошовий виграш, так і позбавитися вкладених грошей. У ході перевірки інформації правоохоронці встановили, що гральний заклад функціонує цілодобово, де чергують адміністратори та охоронці. Опитавши осіб, які знаходились в середині цього приміщення, факт надання послуг грального бізнесу підтвердився.

Цього ж вечора правоохоронці провели невідкладні слідчі дії. Слідчо- оперативна група Рівненського МВ УМВС провела огляд приміщення, під час якого вилучили 35 одиниць комп’ютерної техніки та два платіжних термінали, за допомогою яких гравці сплачували кошти на спеціальний рахунок, та у подальшому здійснювали гру. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України та розпочато досудове розслідування. Санкція статті передбачає штраф від 170 тисяч до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання. - Працівники міліції і надалі виявлятимуть та припинятимуть прояви незаконного грального бізнесу, який у важкий на сьогодні непростий час наносить значні збитки не лише для держави, але й спустошує кишені пересічних громадян, - прокоментував начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов. - Жоден факт нелегального бізнесу не знайде підтримки у правоохоронній системі Рівненщини.

27.07.2015СЗГ УМВС України в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2015p. 
На головну сторінку