Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №718 від 03.08.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

На Рівненщині – новий керівник фінінспекції

Начальником Державної фінансової інспекції в Рівненській області призначено Анатолія Карп’юка, який до цього працював начальником Луцької об’єднаної державної фінансової інспекції у Волинській області.

Нового керівника працівникам інспекції представив заступник голови Держфінінспекції України Михайло Диба. Також у представленні взяв участь перший заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Юрій Приварський.

“Знаю Анатолія Борисовича ще з часів роботи у фінінспекції. Знаю як хорошого керівника та прекрасного фахівця, котрий добре знає ревізорську роботу”, - зазначив Юрій Приварський.

Так, Анатолій Карп’юк народився в місті Дубно і після закінчення Львівського лісотехнічного інституту свою трудову діяльність розпочав в Дубенському районному фінансовому відділі. Працював економістом, головним контролером-ревізором Міністерства фінансів по району. Потім - начальником контрольно-ревізійного відділу в Дубенському районі, першим заступником начальника Контрольно-ревізійного управління в Рівненській області.

Говорячи про свої плани новопризначений керівник зазначив, що роботи буде дуже багато. “Але я впевнений, - зазначив  Анатолій Карп’юк, -  що разом нам вдасться досягти гарних результатів. Тим більше, що колектив для мене не є новим,  з багатьма вже довелося попрацювати. Приємно бачити в держфінінспекції і чимало нових людей”.

03.08.2015



Рівне-Ракурс №10 від 03.08.2015p. 
На головну сторінку