Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №718 від 03.08.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Маринована цвітна капуста

Маринована цвітна капуста

На дві 700гр. банки: - 1-1,2 кг цвітної капусти - 2 морковки - Для маринаду: - 1,5ст.цукру - 1,5ст.оцту - 2с.води - 3ч.л.солі

Капусту промити, розібрати на суцвіття, чим меншими вони будуть, тим швидше промаринуються, і будуть гарніше виглядати на тарілці. Морковку можна натерти або порізати кружальцями, це має тільки візуальну різницю. Складаємо в стерилізовані банки капусту, морковку, чорний перчик горошком.

Для маринаду доводимо все до кипіння і відразу заливаємо капусту, гарячим закручуємо кришки. Лишаємо повністю охолонути. За дві доби можна знімати пробу.

Не погано зберігається до 6 місяців. Відразу попереджу можливе запитання – броколі так не маринується, чомусь вона не зовсім смачна, напевно тому, що суцвіття набагато ніжніші за цвітну.

03.08.2015



Рівне-Ракурс №10 від 03.08.2015p. 
На головну сторінку