Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №721 від 21.08.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Волонтерка, яка на Сході буває частіше ніж вдома

Пані Вікторія Шинкаренко волонтерською діяльністю займається з часів першої хвилі мобілізації. Власне бійці-снайпери з першої хвилі звернулися з проханням допомогти продуктами до її чоловіка, у свою чергу Вікторія, маючи свій власний бізнес (міжнародні вантажні перевезення), запитала у військових, чого їм ще не вистачає. Зайшовши в Інтернет, рівненська волонтерка почала за американським зразком амуніції для снайперів, дізнаватися про все, що потрібно закупити. Після того, як вона допомогла одним бійцям, до неї почали звертатися й інші. Таким чином і розпочалась волонтерська діяльність Вікторії, а згодом, коли кількість охочих допомогти бійцям АТО зросла, було створено волонтерську організацію Допомога Армії Рівне або скорочено ДАР.

- Чому ви йдете на вибори?

- Оскільки дістало все те, що відбувається в нашій країні. Раніше я, як пересічний громадянин, лише здогадувалась про корумповану владу, але детально в це не вникала, проте після подій на сході зрозуміла, що щось потрібно змінювати. Дивлячись у дві реальності, стає очевидним, що далі так тривати не може, якщо все залишити, то Небесна сотня перетвориться у Небесну дивізію. Самі військові мені говорять, що землю вони відвоюють, проте якщо ми програємо теперішній владі тут на місцях, то їх смерті будуть марними.

- Що в теперішній владі вас найбільше не влаштовує?

- Звичайно непрозорість, більшість знає як наповнюється на сьогодні бюджет, проте майже ніхто не знає як і куди він витрачається, на стільки не прозоро відбувається цей процес. Ось це мене й турбує, я вважаю, що це гроші не державні, оскільки це наші з вами кошти, кошти платників податків, й ми не знаємо куди вони йдуть. На мою думку, ці кошти можна використовувати більш ефективно, адже відремонтувати, скажімо школу, можна й за мільйон гривень, а можна і за 500 тисяч, ось ця різниця мене й турбує, можна зробити все значно краще.

21.08.2015Андрій Петровський



Рівне-Ракурс №10 від 21.08.2015p. 
На головну сторінку