Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №721 від 21.08.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

У Рівному впіймали крадіїв велосипедів

У Рівному впіймали крадіїв велосипедів

Двоє чоловіків були затримані на автомобільній стоянці одного із гіпермаркетів. Орудували на цій території зловмисники майже два тижні.

Затримав їх “на гарячому” близько 20 години вечора міліціонер по охороні об’єктів УДСО при УМВС, який перебував на робочому місці в торговому закладі. Держохоронець помітив, що двоє невідомих громадян вантажили два велосипеди в автомобіль. Підійшовши до чоловіків, правоохоронець спробував вияснити, чи власні транспортні засоби вони забирають зі стоянки. Чіткої відповіді працівник ДСО не отримав і тому запідозрив неладне. За декілька хвилин з’ясувалося, що велосипеди належать працівникам гіпермаркету.

Спроба викрасти бажане зловмисникам не вдалася. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Рівненського міського відділу міліції. У ході розслідування кримінального провадження, з’ясувалось, що “промишляли” на цій парковці чоловіки уже майже два тижні. Приїздили на місце злочину, зазвичай, після обіду.

Вибирали імпортні велосипеди, перекушували кріплення та завантажували викрадене у автомобіль. Для своїх діянь використовували без відома транспортний засіб свого працедавця, адже працювали у нього вантажниками на ринку. Зловмисники – жителі Квасилова та Клеваня, 34-х та 27-ми років відповідно. Всього працівники міліції за виявленими фактами уже вилучили чотири велосипеди. За частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) відкрито кримінальне провадження. За скоєне чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Наразі їм обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

21.08.2015СЗГ УМВС України в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 21.08.2015p. 
На головну сторінку