Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №722 від 31.08.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Ляшко з командою відзначив День Незалежності у прифронтовій зоні

Ляшко з командою відзначив День Незалежності у прифронтовій зоні

Другий рік поспіль радикали проводять головне свято держави на Донбасі – в епіцентрі боротьби за Україну

День Незалежності. Сотні тисяч вірних синів та дочок України століттями зі зброєю в руках наближали цей День ціною власного життя і здоров’я. Козаки батька Хмеля та гетьмана Мазепи, гайдамаки та січові стрільці, вояки армії УНР та повстанці Холодного Яру, бійці легендарної УПА - усі, як один, боролись і вмирали зі словом НЕЗАЛЕЖНІСТЬ на вустах. Віра в Бога та Українську Самостійну Соборну Державу давала силу і наснагу цілим поколінням українців на боротьбу за НЕЗАЛЕЖНІСТЬ в таборах Соловків, ГУЛАГу, Кінгіру...

Сотні років триває священна війна українців з московською ордою. Війна за НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, за саме існування нашої Нації, за майбутнє наших дітей.

Сьогоднішня війна на Сході та нечуваний героїзм наших вояків демонструє той нерозривний кровно-духовний зв’язок мертвих, живих і ненароджених українців який обов’язково приведе нашу Націю до Перемоги над споконвічним ворогом - ординською Москвою!

В цей святковий для кожного українця День, незважаючи на запрошення Петра Порошенка, лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом з колегами Андрієм Лозовим, Сергієм Скуратовським, Оленою Кошелєвою та Дмитром Ліньком поїхали на Схід України - вітати тих, завдяки кому сьогодні знову виборюється Незалежність України.

Радикали зустріли 24-ту річницю Незалежності у місті Бахмут (Артемівськ) на Донеччині. Привітали наших Героїв з 30-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, добровольчого батальйону “Свята Марія”, а також відвідали одну з секретних військових частин.

“Наша команда відчуває своїм боргом бути в цей день у прифронтовій зоні і підтримати Героїв, які захищають нашу землю. Ціна нашої Незалежності сьогодні - тисячі життів найкращих синів нашої держави. Ми не можемо зрадити їхню пам’ять і віддати бодай шматочок землі ворогу”, - підкреслив Ляшко.

За словами Ляшка, для нього та його однопартійців - велика честь бути у цей день з кращими синами своєї держави, які зі зброєю в руках боронять Соборність і Незалежність України та доводять силу і незламність нашого народу. Радикал переконаний, що саме ці люди мають керувати країною.

“Я всім дав команду по областях познаходити людей, учасників АТО, і висувати їх на вибори. Вони захищали країну – вони, в першу чергу, мають право отримати право керувати нею”, - наголосив Ляшко.

Радикал висловив надію, що 25-ту річницю Незалежності українці зустрічатимуть зі звільненим Сімферополем, Севастополем, Луганськом та Донецьком. І більше ніколи українці не змушені будуть проливати кров, відстоюючи рідну землю.

“Ми переможемо і станемо сильнішими”, - переконаний Ляшко.

31.08.2015Максим ЮЩИШИН



Рівне-Ракурс №10 від 31.08.2015p. 
На головну сторінку