Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №723 від 08.09.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Поговоримо про вибори

Поговоримо про вибори

Своїми сподіваннями і прагненнями на майбутні вибори поділився голова Рівненської обласної організації “УНА-УНСО” Ярослав Гранітний.

— Із якими гаслами Ваша партія йде на вибори? 

— Гасла не важливі. Важлива позиція і дії. Ми, як націоналісти, завжди будемо підтримувати волю народу, а не окремих осіб, і захищати інтереси місцевих громад.

— Від яких верств населення Ви сподіваєтеся підтримки? 

— У нас чомусь всі ділять народ на верстви населення, клани тощо. Ми ж орієнтуємось на людей розумних. Людей, які вміють думати, аналізувати і пам’ятають наші позиції і дії; людей, які будуть голосувати за нас, і в подальшому будуть нам допомагати, хто інформацією, хто порадами в тій чи іншій галузі. Тільки з розумними і активними людьми можливі зміни в нашій державі, на них і орієнтуємось.

— Якою Ви бачите зміну системи самоврядування? 

— Зараз багато говорять про децентралізацію, в тому є як багато плюсів так і багато мінусів. Система не відпрацьована і вже зрозуміло, що буде часто давати збій, тому важливо, щоб люди, які стоять на чолі громад, мали мужність брати на себе відповідальність в прийнятті швидких рішень. Сама по собі система нічого не варта. Важливі люди, які впроваджують систему.

— Чи буде Ваша партія висувати кандидата на посаду голови Рівного? 

— В Рівному на даному етапі, я вважаю, нема потреби для УНА-УНСО висувати свого кандидата в мери. А от допомогти, підтримати достойного чоловіка можна було б. Все залежить від того, з якими людьми в команді будуть іти кандидати. Наскільки ті люди будуть професійні і принципові. Хоча зараз майже всі кандидати приховують свої команди. Відкриють карти — приймемо рішення.

— На які результати виборів Ви очікуєте? 

— Прогнозувати нічого не буду, не буду кричати про повну перемогу. В організації були важкі часи після викрадення Миколи Карпюка і вбивства Олександра Музичка. Передача нашої політичної сили під Правий Сектор і подальша зрада Яроша і “Тризуба”, інших патріотичних організацій, з яких складався ПС, також не добавила нікому рейтингу. Не дивлячись ні на що, організація вистояла і зараз зміцнюється. Ті, хто вистояв перед всіма спокусами і негараздами, будуть гордо нести знамено УНСО. Свій відсоток ми візьмемо — це точно. І тільки Народ скаже який цей відсоток буде.

08.09.2015Записала Олександра Нагорна



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2015p. 
На головну сторінку