Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №724 від 14.09.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Активісти “Європейської партії України” проти нових багатоповерхівок на прибудинкових територіях

Активісти “Європейської партії України” проти нових багатоповерхівок на прибудинкових територіях

Вміння наших “спеціалістів по роботі з нерухомістю” будувати на місці сараю та, прилеглої до неї собачої буди, багатоповерхівку відоме. По місту можна налічити чимало багатоквартирних житлових будинків, які збудовані на місці газонів, невеличких господарчих споруд і не мають навіть найменшої прибудинкової території. Однак і це не ще не все. Нині з’явилися бажаючі споруджувати житло практично на прибудинковій території інших житлових будинків. Про один такий випадок розповів автору голова фракції “Європейської партії України” в міській раді Рівного Володимир Грудницький.

- До нас звернулися мешканці мікрорайону “Ювілейний”. Річ у тім, що на території між будинками № 14 та 16 по вулиці Князя Острозького планують спорудити чергову багатоповерхівку. Ми вияснили, що дійсно, рішенням сесії міської ради № 5654 від 20 серпня 2015 року земельна ділянка біля будинку на вулиці Князя Острозького 14 була включена в перелік об’єктів для продажу. Ми спілкувалися із мешканцями, які обурені перспективою появи багатоповерхівки на території, на якій гуляють діти та відпочивають дорослі. Так як думки самих мешканців Ювілейного ніхто не спитав, ми організували збір підписів і почали кампанію з відміни рішення про продаж земельної ділянки. Вже відправлений лист міському голові з вимогою накласти вето на це рішення. До того ж, на наступній сесії Рівненської міської ради, буде винесений проект рішення про скасування рішення № 5654 про включення земельної ділянки на вулиці Князя Острозького до переліку об’єктів, які підлягають продажу.

Вважаю, що саме так потрібно вирішувати подібні проблеми. Тому що сьогодні в нас є, на жаль, багато політичних сил, які замість вирішення проблеми в законний спосіб через відміну рішень, прагнуть організовувати навколо цих проблем шоу і замість допомоги містянам просто піаритися. Вважаю, потрібно суспільству навчитися використовувати можливості органів місцевого самоврядування і спокійно, в правовому полі, захищати інтереси містян. Саме тоді Рівне буде справжнім європейським містом де люди почуватимуть себе захищеними.

14.09.2015Записав Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 14.09.2015p. 
На головну сторінку