Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №724 від 14.09.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Цікавий яблучний пиріг

Цікавий яблучний пиріг

На форму 20-22см: 100гр.вершкового масла, 150гр.житнього борошна, 3 яйця, 100гр.цукру, 1ч.л.розпушувача, 3-4 яблука, кориця

Так, так корисність полягає саме в заміні борошна пшеничного на житнє. Ефект в поєднанні з яблуками та корицею дуже цікавий. А масло я замінила на сепараторну сметану. На таку форму пиріг виходить високий, кому такі не подобаються, можна взяти форму більшого діаметру.

М’яке масло збити з цукром до кремоподібного стану, додати яйця, ще раз збити.

Зверху просіяти борошно, додати розпушувач. Все ретельно перемішати, викласти в форму. Яблука очистити від шкірки, розрізати навпіл та наполовину втопити в тісто.

Випікати при 180С° 15 хвилин, тоді температуру знизити і пекти при 160С° ще хвилин 30 або до проби на суху паличку.

Готовий, охолоджений пиріг присипати цукровою пудрою (краще з корицею).

Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA

14.09.2015



Рівне-Ракурс №10 від 14.09.2015p. 
На головну сторінку