Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №726 від 28.09.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Чоловік замість подарунка отримав удар ножем

Чоловік замість подарунка отримав удар ножем

Відзначити свій день народження 28-річний рівнянин вирішив в одному із місцевих кафе обласного центру. Та за святковий стіл іменинник так і не сів, бо з ножовим пораненням потрапив до лікарні.

В очікуванні своєї дівчини чоловік вийшов на вулицю, аби їй зателефонувати. Поки діставав мобільний, двоє молодиків, що стояли поруч, звернули увагу, що в того є гроші. Вони одразу почали приставати із пропозицією придбати їм випивки. Іменинник відмовився і, аби уникнути, конфлікту, попрямував у приміщення кафе. Одного із молодих чоловіків це розлютило. Він пішов слідом, аби “розібратися”. Між чоловіками почалася шарпанина, в результаті якої ображений відмовою розкладним ножем наніс винуватцю свята удар у живіт.

Працівник кафе натиснув тривожну кнопку. За мить на місце події прибули міліціонери Державної служби охорони, які викликали слідчо-оперативну групу та швидку медичну допомогу. Рівнянина із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізували в Рівненську обласну клінічну лікарню. Наразі його життю нічого не загрожує.

Зловмисника правоохоронці одразу затримали. Ним виявився 22-річний рівнянин.

— За частиною 1 статті 121 (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження, — повідомив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Василь Зелінський. — У ході досудового розслідування стало відомо, що затриманий вже має за плечима судимості за крадіжку, хуліганство та злочин, пов’язаний з незаконним обігом наркотиків. Чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За скоєне підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

28.09.2015



Рівне-Ракурс №10 від 28.09.2015p. 
На головну сторінку