Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №726 від 28.09.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Народні засоби проти розтяжок: позбуваємось проблеми самостійно

Народні засоби проти розтяжок: позбуваємось проблеми самостійно

Медики застерігають: не потрібно одразу бігти в косметичні салони і боротися з розтяжками, витрачаючи великі суми. Варто спочатку спробувати народні засоби.

Якщо розтяжки тільки з’явилися на шкірі, можна спробувати таку маску: змішайте 1 склянку солі, 1 склянка цукру і 0,5 склянки олії, найкраще пальмової. Ретельно розмішайте всі компоненти і, під час прийому душу, акуратно масажуйте отриманим засобом місця, де знаходяться розтяжки. Змийте пілінг теплою водою і втирайте будь-який крем для тіла. Уже через місяць будуть помітні перші результати: розтяжки будуть бліднути і ставати менш помітними на тлі здорової шкіри.

Позбутися від розтяжок народними засобами можна, взявши на озброєння ароматерапію. Компреси з ефірними маслами можна з легкістю робити в домашніх умовах. Щоб застосувати цей народний засіб від розтяжок, слід змішати 2 краплі ефірного масла неролі, 4 краплі рожевого масла, по одній краплі лімета і петіт грейна з однією столовою ложкою кефіру. Якщо цього дозування буде недостатньо, збільште кількість компонентів згідно пропорції. Змочіть марлеву серветку отриманою сумішшю і на кілька годин прикладіть до проблемної ділянці шкіри. Щоб позбутися від розтяжок народними засобами, повторюйте процедуру кілька разів на тиждень протягом трьох місяців. Уже через 1,5-2 місяці почнуть з’являтися перші помітні результати.

Бажаючи позбутися від розтяжок народними засобами, спробуйте використовувати ромашку. В 250 мл молока зваріть пригорщу суцвіття ромашки. Теплим відваром змочіть досить щільну тканину і оберніть нею ділянку тіла з розтяжками. Зверху тканини покладіть плівку і махровий рушник для додаткового утеплення. Компрес слід тримати 15 хвилин, після чого шкіру зволожити кремом. Подібний народний засіб від розтяжок допомагає поліпшити пружність шкіри, зменшити її розтягнення.

28.09.2015



Рівне-Ракурс №10 від 28.09.2015p. 
На головну сторінку