Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №727 від 05.10.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Як використати крохмаль замість косметики: 5 порад

Як використати крохмаль замість косметики: 5 порад

Упаковка крохмалю давно припадає пилом у кухонній шафі? Пора переставити її на туалетний столик - цей натуральний ніжний порошок може з легкістю замінити 5 косметичних засобів!

1. Сухий шампунь.

Немає часу, щоб вимити волосся? У таких випадках виручить сухий шампунь, але дорогий засіб з легкістю замінить дешевий крохмаль: його тонка пудра прекрасно абсорбує шкірний жир і додає об’єм волоссю. Нанесіть крохмаль за допомогою великої кисті для макіяжу по лінії росту волосся і проділу, легко помасажуйте і видаліть надлишки пудри за допомогою гребінця.

2. Матуюча пудра.

Натуральний крохмаль в екстрених випадках може замінити пудру для обличчя - просто нанесіть його на Т-зону за допомогою кисті. Ніжна шовковиста текстура крохмалю згладить пори і запобіжить появу жирного блиску протягом дня.

3. М’який пілінг.

Ніжна кукурудзяна пудра стане заміною м’якому пілінгу: жменьку порошку розітріть на вологих руках і масажуйте обличчя круговими рухами. Мінеральні речовини в крохмалі підуть на користь шкірі: підживлять її і зроблять більш пружною.

4. Дезодорант.

Якщо ви уникаєте хімічних речовин в традиційних дезодорантах, то крохмаль допоможе зберегти відчуття свіжості і чистоти після душу. Насипте порошок в руку і нанесіть його на тіло: пахви, ступні, груди і спину. Абсорбуючі властивості крохмалю допоможуть шкірі залишатися сухою навіть в літню спеку.

Можна приготувати ароматичний порошок: у невеликій банці змішайте 30-50 грам крохмалю з 10 краплями ефірного масла і гарненько збовтайте.

5. Матовий ефект.

За допомогою крохмалю можна створити модний матовий ефект на нігтях або губах.

Зробіть будь-який відтінок лаку матовим за допомогою спеціального топа: капніть прозорий лак на вощений папір і змішайте із жменькою крохмалю. Нанесіть матовий топ поверх готового манікюру.

Перетворіть глянсову помаду в матову: припудріть нафарбовані губи тонким шаром крохмалю. Такий прийом допоможе продовжити стійкість макіяжу.

05.10.2015



Рівне-Ракурс №10 від 05.10.2015p. 
На головну сторінку