Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №728 від 12.10.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Звернення міського голови Рівного відносно брудних провокацій під час перебігу виборчої кампанії

Звернення міського голови Рівного відносно брудних провокацій під час перебігу виборчої кампанії

Шановні рівняни!

Іде виборча кампанія. Як і очікували - брудна і цинічна. Я знав, що опонент готує якусь так звану “бомбу”, про це вже говорили в місті та й його штабісти самі вихвалялися з цього приводу. Але не думав, що все буде так примітивно.

Те, що ви чули - це брудна політична провокація в стилі замовника.

Молодий хлопець, 22 роки, з Чернівців, ходить по штабу Якимця і пропонує 1 мільйон доларів від Хоменка. Скажіть, може в це повірити людина зі здоровим глуздом?

Було б логічно, якби мені пропонували якісь гроші, бо мій рейтинг - втричі вищий від найближчого конкурента. Але пропонувати такі кошти тому, в кого такий низький рейтинг - це абсурд.

На щастя міліція спрацювала оперативно, ними було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого Статтею 157 Кримінального кодексу України (Перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача).

З огляду на ситуацію яка склалася на даний час, я як ніхто зацікавлений, щоб у місті був спокій, ніяких провокацій та конфліктів. Аналізуючи рейтинги, мені треба просто спокійно дочекатися виборів. А от опонентам - навпаки. Тому, без сумніву, це лише початок.

Нажаль.

12.10.2015



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2015p. 
На головну сторінку