Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №728 від 12.10.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

“Койотам” подякували за самопожертву

Під час сьомої ротації особового складу в зоні проведення АТО на Рівненщину повернувся зведений підрозділ “Койот” Центральної артилерійської бази озброєння.

Військовослужбовці-ремонтники понад три місяці виконував завдання на сході України із супроводу військових колон, конвоїв вантажів в районі Артемівська, обслуговування армійської техніки, протидії розвідувально-диверсійним групам тощо. За рішучість, безстрашність і оперативність в зоні проведення АТО їх прозвали “койотами”.

Ротацію військовослужбовців у районі виконання завдань провів особисто командир військової частини полковник Олександр Сварицевич. Якісно підготувати особовий склад, що відбуває в зону АТО та гідно зустріти героїв, які повертаються, допомогли небайдужі громадяни та спілка підприємців Сарненського району.

“Про наших койотів вже ходять легенди. Ми пишемо новітню історію своєї частини і Збройних Сил в цілому. Щиро радий, що наші герої повертаються живими і здоровими”, – зазначив командир військової частини.

На території військової частини героїв з почестями зустріли рідні, друзі, представники державних органів влади та місцевого самоврядування. Жителі району подякували українським військовим за відданість присязі та самопожертву в ім’я миру в Україні.

12.10.2015



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2015p. 
На головну сторінку