Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №729 від 19.10.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

В ДПІ у м.Рівному найбільше звернень з приводу отримання реєстраційного номера

З початку поточного року фахівцями ДПІ у м. Рівному надано 16265 адміністративних послуг. Переважна більшість послуг - це:

- видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків;

- реєстрація книг обліку розрахункових операцій;

- реєстрація платником єдиного податку;

- реєстрація книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку;

- реєстрація книги обліку доходів і витрат, яку ведуть фізичні особи - підприємці, крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування, і фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність;

- видача довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами доходів і зборів.

Варто зазначити, що для зручності платників в Центрі обслуговування надаються також консультаційні та інформаційні послуги стосовно застосування податкового законодавства, адміністрування єдиного соціального внеску, порядку заповнення декларацій та оформлення податкової знижки.

За словами заступника начальника ДПІ у м. Рівному Ірини Груздєвої, надання якісних адміністративних, консультаційних, інформаційних послуг, впровадження прогресивних методів і форм обслуговування та створення сприятливих умов для платників податків є пріоритетними завданнями у діяльності органів ДФС.

19.10.2015



Рівне-Ракурс №10 від 19.10.2015p. 
На головну сторінку