Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №732 від 09.11.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

У Рівному відкрили меморіальну дошку герою-артилеристу

03 листопада, у день Ракетних військ і артилерії Збройних Сил України, вшанували почесного громадянина міста, загиблого героя-артилериста полковника Юрія Цісарука. В пам’ять про нього у Рівному відкрили меморіальну дошку.

Аби вшанувати героя, в управлінні оперативного командування “Захід” зібралися рідні, друзі та співслужбовці полковника Юрія Цісарука.

Генерал-майор Ігор Довгань спільно з сином полковника Юрія Цісарука Віталієм відкрили пам’ятну дошку і хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого батька, бойового товариша та офіцера. Після цього відбулося її освячення.

“Про втрати завжди говорити важко і боляче, але коли із життя йдуть рідні та близькі, то говорити важко і боляче вдвічі. Сьогодні, і в управлінні оперативного командування “Захід” з’явилася пам’ятна дошка, яка знову і знову буде нагадувати нам про війну, про загиблих товаришів, про материнське та людське горе, - зазначив командувач військ ОК “Захід” генерал-майор Ігор Довгань під час заходу.

В майбутньому на території управління оперативного командування “Захід” буде створено Алею героїв, де в камені увіковічнять прізвища всіх героїв АТО цієї військової частини.

09.11.2015За матеріалами прес-служби ОК “Захід”



Рівне-Ракурс №10 від 09.11.2015p. 
На головну сторінку