Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №736 від 07.12.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Футболіста звільнено за побиття члена Народного Клубу

Футболіста звільнено за побиття члена Народного Клубу

Уже після завершення засідання наглядової ради Народного Клубу “Верес” (Рівне), яка відбувалася у понеділок 30 листопада у конференц-залі готелю “Мир” фізично постраждав один із членів НК “Верес” - Сергій Романовський.

Під час обговорення на засіданні ради причин відставки колишнього головного тренера команди Олега Луткова Сергій Романовський декількома репліками відповів на аргументи присутніх у залі футболістів.

Зокрема і захисника Ігоря Носарєва. Після завершення засідання ради Ігор Носарєв підійшов до Сергія Романовського і у присутності його дружини та ще чотирьох свідків наніс тому удар в область живота. Постраждалий вже написав заяву до міліції, яка була офіційно зареєстрована.

- Моя реакція є миттєвою і однозначною: така поведінка недопустима для гравців Народного Клубу, негідна справжнього чоловіка і є грубим порушенням умов контракту. Носарєва звільнено. Від імені Народного Клубу приношу свої вибачення перед Сергієм та його дружиною, - прокоментував інцидент президент НК “Верес” Олексій Хахльов.

Нагадаємо, для Ігоря Носарєва подібний вчинок уже не перший у кар’єрі. Минулого року у матчі за Суперкубок області з футболу він вдарив в обличчя головного арбітра матчу.

07.12.2015Інформаційна служба НК “Верес”



Рівне-Ракурс №10 від 07.12.2015p. 
На головну сторінку