Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №738 від 21.12.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

“МРІЯ” – Компанія відповідальна

“МРІЯ” – Компанія відповідальна

Майже півстолітній Будинок культури у селі Старий Корець уже багато років потребує невідкладної допомоги. Критичний його стан був зумовлений байдужістю громади і безгрошів’ям. Цей заклад культури уже давно міг би стати руїною, коли б не теперішній сільський голова Жадківської сільської ради Ігор Якубець. Село Старий Корець разом з Жадківкою входять до однієї сільської ради. Свого часу саме Ігор Ростиславович не дав клубові розсипатися. А сьогодні велику допомогу надає Агроходинг “МРІЯ”. Більше 14 тис. грн. перерахувала Компанія підприємству, яке встановлювало там пластикові вікна.

- Я вважаю, що такого клубу як у Старому Корці, ще пошукати, - ділиться сільський голова Жадківської сільської ради Ігор Якубець. - Роботи є досить, треба ще зал великий відремонтувати, але тішить те, що вже щосуботи та щонеділі відбуваються дискотеки. Є гарна бібліотека. Плануємо зробити музей села, в якому зібрати старожитності.

До села Старий Корець належить кілька хуторів. Про якість доріг між ними говорити не приходиться. Люди звикли, що у більшості випадків – це просто напрямки. Агрохолдинг допоміг прокласти дорогу зі села Старий Корець до одного з хуторів, де живе 30 мешканців, витративши на це майже 18 тис. грн. Також допомогла Компанія і з впорядкуванням сільської ради.

За словами представника Компанії Романа Мамончука, “МРІЯ” ще до кінця цього року хоче у селі Жадківка побудувати автобусну зупинку. Так, щоб усі 55 тис. грн., які запланували для цієї сільської ради, було освоєно.

- Агрохолдинг - наша рятівна соломинка. Бо “Мрія” – Компанія відповідальна. І з людьми розрахувалася вчасно, і село допомагає впорядковувати. Побільше б таких інвесторів. - підсумовує сільський голова Жадківської сільської ради Ігор Якубець.

21.12.2015



Рівне-Ракурс №10 від 21.12.2015p. 
На головну сторінку