Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №746 від 22.02.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

“МРІЯ” долучилася до кількох проектів у селі на Рівненщині

“МРІЯ” долучилася до кількох проектів у селі на Рівненщині

Агрохолдинг “МРІЯ” цьогоріч реалізував одразу кілька важливих соціальних проектів у селі Головниця Корецького району Рівненської області. Найвагоміші з них – інфраструктурні. Зокрема, надано кошти на облаштування автобусних зупинок та ремонт однієї з сільських доріг. Загалом, у 2015 році аграрії надали допомогу громаді села Головниця на суму майже 65 тисяч гривень, повідомив представник “МРІЇ” Роман Мамончук.

За 10 тисяч гривень благодійної допомоги у селі облаштовується дві автобусних зупинки.

– Місцевий підприємець, який має власну кузню, за кошти “МРІЇ” виготовляє дві металевих зупинки, які будуть встановлені в селі одразу після Новорічно-різдвяних свят, – повідомила голова Головницької сільської ради Наталія Омельчук.

А ще, розповіла Наталія Петрівна, коштом Агрохолдингу зроблено ремонт сільської дороги на вулиці Середня. За 12 тис. грн. закуплено щебінь та ще за дві тисячі – азбестову трубу.

Подбали представники “МРІЇ” і про духовність. Коштом Агрохолдингу замовлено позолочені хрести на сільському храмі Івана Богослова на загальну суму 33 тис. грн.

Не залишилися без уваги і проблеми благоустрою села. Для якісного проведення цих робіт придбано та передано в користування сільській громаді мотокосу “FS-55” (загальною вартістю близько 4,8 тис. грн.).

Найменші мешканці сільської громади – 165 діток (школярів і дошкільнят) - отримали солодкі подарунки. І, насамкінець, Агрохолдинг перерахував три тисячі гривень на лікування новонародженої дівчинки, яка проходила курс лікування в київському Національному інституті серцево-судинної хірургії імені Амосова.

Загалом на землях Головницької сільської ради “МРІЯ” має в обробітку землі на площі близько 700 гектарів.

До слова, Агрохолдинг “МРІЯ” працює у шести областях України. У кожному населеному пункті, де ведеться господарська діяльність, Компанія втілює соціальні проекти. Загалом у 2015 році всі на соціальні ініціативи Агрохолдинг витратив 22 млн.грн.

22.02.2016



Рівне-Ракурс №10 від 22.02.2016p. 
На головну сторінку