Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №748 від 07.03.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Родину НК “Верес” поповнили двісті нових членів

Родину НК “Верес” поповнили двісті нових членів

Іменні клубні картки, що підтверджують членство в Народному Клубі “Верес” (Рівне), отримали двісті студентів та викладачів Національного університету “Острозька академія”.

Вступ студентів Національного університету до лав НК “Верес” дала старт початку святкування 440-річного ювілею першого у Східній Європі вищого навчального закладу, який відзначатимуть на державному рівні.

- Замість двохсот людей, які виявили бажання долучитися до родини НК “Верес”, на зустріч прийшло майже вдвічі більше. Тож можу пророкувати, що вже незабаром Народний Клуб отримає в “Острозькій академії” ще кількасот нових членів. Хочу звернутися до інших навчальних закладів області, де теж багато молоді, аби вони підтримали нашу ініціативу. – сказав ректор Національного університету “Острозька академія” Ігор ПАСІЧНИК.

Тепер родина Народного Клубу “Верес” (Рівне) налічує вже 3447 членів.

- Такий показник, довіра активних і мислячих людей - це те, що дає нам енергію і надихає ламати стереотипи недовіри. Спочатку на нас не зважали, потім з нас насміхалися. Вірю, що згодом нам будуть заздрити, бо навколо цієї ідеї об’єднаються сотні тисяч людей. НК “Верес” саме на цьому шляху. – резюмував президент НК “Верес” (Рівне) Олексій ХАХЛЬОВ.

Усі члени Народного Клубу мають 50-відсоткову знижку на квитки для домашніх матчів червоно-чорних. Крім того власники клубних карток мають право на десятивідсоткову знижку вже у шістдесяти закладах Рівного у рамках акції “Я люблю “Верес”.

Приєднатися до Народного Клубу можна, як і раніше, у ТРЦ “Злата Плаза” (12.00-19.00) та у Фаншопі, що у ТРЦ “Екватор”, заплативши за клубну картку 100 грн.

07.03.2016Інформаційна служба НК “Верес”



Рівне-Ракурс №10 від 07.03.2016p. 
На головну сторінку